E-Romnja este o organizație feministă romă, apolitică și non-profit care luptă pentru drepturile fetelor și femeilor rome.

maini suroritate eromnja transp

Direcționează 3,5%

Redirecționează către E-Romnja 3,5% din impozitul pe venit obținut în anul anterior și susține activitățile grupurilor de inițiativă locală din comunitățile Mizil, Valea Seacă și Giurgiu formate din femei, tineri și tinere rome în activități, precum: pregătirea pentru piața muncii, activități ce vizează infrastructura, accesul la educație, alfabetizare, acces la programe pentru sănătate și sănătatea reproducerii, susținerea victimelor violenței domestice, acces la justiție.

Procedura redirecționării este simplă și nu te costă nimic. Este dreptul fiecărei persoane (angajat, pensionar) să direcționeze o parte din venitul datorat statului român unei cauze în care crede și să susțină o organizație non-guvernamentală. În cazul în care acest formular nu este depus, acești bani ajung tot la stat.

Termen limită: 25 mai 2024

Completează și semnează formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF.
Apoi, e important să ne trimiți formularul pe e-mail, către adresa office@e-romnja.ro. Echipa organizației se va ocupa de depunerea lui la ANAF.

Alternativ, dacă dorești să completezi de mână formularul, poți să îl descarci de aici, și ai următoarele căi de transmitere:

→ prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
→ prin depunere personală la registratura Administrației Financiare de care aparții (aici găsești lista administrațiilor);
→ folosind serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual, disponibil aici.

Mulțumim tuturor pentru încredere și solidaritate!

Alte moduri în care ne poți sprijini:
Shopping Basket