Președintă

Carmen Gheorghe

Carmen Gheorghe

Sunt presedinta Asociatiei E-Romnja din 2012. Sunt activa in societatea civila din 2008 si tot de atunci am început sa dezvolt programe pentru femei rome, la nivel local si/sau national. Lucrez cu grupuri de initiativa ale femeilor rome si incurajez implicarea lor in deciziile comunitatii/societatii. Sunt absolventa programului doctoral din cadrul SNPA cu o tema feminista legata de identitatea si invizibilitatea femeilor rome în spatiul public. Principale domenii de interes: feminismul, drepturile omului, politici ale identitatii etnice/gen, dezvoltare locala si mobilizare.

Anca Georgiana Nica

Anca Georgiana Nica

Sunt absolventă a Facultății de Administrație Publică și Afaceri, Specializarea Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din București. Am 28 ani și sunt de etnie romă. Lucrez de peste 5 ani cu persoane de etine romă. Din mai 2014 fac parte din echipa E-Romnja. Cred și lupt pentru egalitate de șanse între femei și bărbați.
Georgiana Lincan

Georgiana Lincan

Toată lumea îmi spune Aldeza. În prezent urmez cursurile masteratului de Politici, Gen și Minorități din cadrul SNSPA. Provin din comunitatea de romi ”Cartier”din Mizil unde îmi desfășor activitatea ca facilitatoare locală în cadrul Asociatiei E-Romnja. Îmi place să mă implic și să învăț lucruri noi. Îmi plac provocările. În viață mă bazez pe respect și încredere, iar motto-ul meu este:”Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”
Roxana Ioniță

Roxana Ioniță

Sunt din Bucureşti, am 26 de ani şi sunt licenţiată a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti. Încă de la 18 ani activez în ONG-uri pentru etnicii romi şi îmi place ceea ce fac. Şi eu sunt de etnie romă şi sunţin cu tărie că este foarte important ca toţi romii să îşi asume apartenenţa la această etnie,mai ales tinerii, pentru că şi aşa putem diminua stereotipurile negative pe care le au majoritarii faţă de noi. Îmi place să lucrez cu tinerii şi femeile şi consider că problematica lor ar trebui sa fie mai frecventă pe agendele publice. Sunt o persoană activă, îmi place sa merg la teatru, sa fiu înconjurată de prieteni şi de oameni pozitivi.
Stefania Vintila

Stefania Vintila

Numele meu este Stefania Vintilă, am 25 de ani și sunt din București. Am urmat cursurile Masteratului Politici, Gen și Minorităţi din cadrul SNSPA. Îmi place să lucrez cu oamenii, cred în umanitate, îndreptate şi în libertate. Lumea e în continuă schimbare, însă ritmul şi direcţia în care aceasta se schimbă depinde de fiecare dintre noi. Cred că doar prin implicare, empatie şi solidaritate facem lumea în care trăim să fie mai dreaptă pentru fiecare dintre noi.
Estera Baicu

Estera Baicu

Numele meu este Estera, am 23 de ani, sunt de etnie romă și locuiesc în Mizil. Lucrez ca facilitatoare comunitară la Asociația E-Romnja din anul 2015, sunt o persoană veselă și îmi place să atrag oamenii prin felul meu de a fi. Încurajez tinerii și femeile prin proverbul:”Nu lăsa pe mâine ce poți face azi”.
Steluța Slate

Steluța Slate

Mă numesc Slate Steluța, am 38 de ani, de etnie rromă, am doi copii pe care îi cresc singura de 12 ani. La vârsta de 29 de ani am reușit să îmi îndeplinesc visul de a merge la facultate. Din 2007 lucrez ca profesor de limba romani la Școală Gimnazială nr. 3 Giurgiu. M-am implicat în multe activități de promovare a educației, activități sociale și culturale în comunitate, am lucrat cu elevii de gimnaziu si liceu în diferite activități de mentorat si consiliere școlară. De câțiva ani m-am implicat si in acțiuni de promovare a drepturilor femeii rrome dar și de dezvoltare comunitara în rândul femeilor, acțiuni împotriva violenței domestice.
Doina Varga

Doina Varga

Am 24 de ani, am terminat facultatea de Stiinte Politice si urmez Programul Masteral de Politici de Gen si Minoritati din cadrul SNSPA. Sunt de etnie roma si sunt alaturi de echipa E-Romnja de 2 luni. Vreau sa ofer o sansa si un viitor fetelor/femeilor de etnie roma. Cred cu tarie si am deplina incredere ca putem oferi o sansa.

Membrii fondatori

Cosmin Leonard Serban

Cosmin Leonard Serban

Sunt absolvent al Facultatii de Sociologie – Psihologie si detin un Master in Management Organizational si Resurse Umane.Sunt implicat in miscarea activista din România din 2009. Spirit critic si acid sunt sustinator activ al ideii de egalitate intre femei si barbati. Consider ca femeile rome trebuie incurajate sa participe activ in comunitatile din care fac parte.
Cristina Mocanu

Cristina Mocanu

Sunt socioloagă, cercetătoare, cu experiență de peste 12 ani în studii și analize referitoare la sistemul educațional, cererea și oferta de muncă, grupuri vulnerabile pe piața muncii, discriminare și inegalități, intersecționalitate (gen și etnie), dezvoltare locală și comunitară.
Carmen Gheorghe

Carmen Gheorghe