Carmen Gheorghe
președintă, cofondatoare
Sunt președinta Asociației E-Romnja din 2012. Sunt activă în societatea civilă din 2008 și tot de atunci am început să dezvolt programe pentru femei rome, la nivel local și/sau național. Lucrez cu grupuri de inițiativă ale femeilor rome și încurajez implicarea lor în deciziile comunității/societății. Sunt absolventă a programului doctoral din cadrul SNPA cu o temă feministă legată de identitatea și invizibilitatea femeilor rome în spațiul public. Principale domenii de interes: feminismul, drepturile omului, politici ale identității etnice/gen, dezvoltare locală și mobilizare.Cristina Mocanu
cofondatoare
Sunt socioloagă, cercetătoare, cu experiență de peste 12 ani în studii și analize referitoare la sistemul educațional, cererea și oferta de muncă, grupuri vulnerabile pe piața muncii, discriminare și inegalități, intersecționalitate (gen și etnie), dezvoltare locală și comunitară.
Anca Georgiana Nica

Sunt absolventă a Facultății de Administrație Publică și Afaceri, Specializarea Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din București. Am 28 ani și sunt de etnie romă. Lucrez de peste 5 ani cu persoane de etine romă. Din mai 2014 fac parte din echipa E-Romnja. Cred și lupt pentru egalitate de șanse între femei și bărbați.
Georgiana Lincan
Toată lumea îmi spune Aldeza. În prezent urmez cursurile masteratului de Politici, Gen și Minorități din cadrul SNSPA. Provin din comunitatea de romi „Cartier” din Mizil unde îmi desfășor activitatea ca facilitatoare locală în cadrul Asociatiei E-Romnja. Îmi place să mă implic și să învăț lucruri noi. Îmi plac provocările. În viață mă bazez pe respect și încredere, iar motto-ul meu este: „Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”Estera Baicu
Numele meu este Estera, am 23 de ani, sunt de etnie romă și locuiesc în Mizil. Lucrez ca facilitatoare comunitară la Asociația E-Romnja din anul 2015. Sunt o persoană veselă și îmi place să atrag oamenii prin felul meu de a fi. Încurajez tinerii și femeile prin proverbul: „Nu lăsa pe mâine ce poți face azi”.
Steluța Slate
Mă numesc Slate Steluța, am 38 de ani, de etnie rromă, am doi copii pe care îi cresc singură de 12 ani. La vârsta de 29 de ani am reușit să îmi îndeplinesc visul de a merge la facultate. Din 2007 lucrez ca profesor de limba romani la Școala Gimnazială nr. 3 din Giurgiu. M-am implicat în multe activități de promovare a educației, activități sociale și culturale în comunitate, am lucrat cu elevii de gimnaziu și liceu în diferite activități de mentorat si consiliere școlară. De câțiva ani m-am implicat și in acțiuni de promovare a drepturilor femeii rrome dar și de dezvoltare comunitară în rândul femeilor, acțiuni împotriva violenței domestice.